Yhteystiedot ja pöytävaraus

Tervetuloa nauttimaan peltileivistä ja ravintolamme mahtavasta tunnelmasta!

Viikonloppuisin meillä on ruuhkaa, joten suosittelemme pöytävarauksen tekemistä hyvissä ajoin. Kaunis ja keskeinen sijaintimme Kanavarannassa kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Upea tiilimakasiini huokuu lämmintä henkeä ja saattelee asiakkaamme mukaviin tunnelmiin. 

Yhteystiedot

Niska Helsinki
  Kanavaranta 3-7 D 19, 00160 HELSINKI

  041 319 8337
  info@niskahelsinki.com

Aukioloajat Niska Helsinki


Ma SULJETTU
Ti - To 11–21 (Keittiö sulkeutuu 20:30)
Pe  11–22 (Keittiö sulkeutuu 21:30)
La 12-22 (Keittiö sulkeutuu 21:30)
Su 13–20 (Keittiö sulkeutuu 19:30)
Pöytävarauskysely

Vastaamme pöytävarauskyselyynne sähköpostitse. Mikäli odotatte vastausta meiltä, kehoitamme teitä tarkistamaan roskapostikansionne. Pöytävarauskyselyt samalle päivälle voi tehdä ainoastaan puhelimitse suoraan ravintolaan. Kun pöytävarauksenne on vahvistettu pidämme pöytäänne 20 minuuttia alkuperäisestä tuloajasta. Pöytä on varattu käyttöönne kaksi (2) tuntia alkuperäisestä tuloajasta; mikäli haluatte varata pöydän pidemmäksi aikaa olettehan meihin yhteydessä puhelimitse tai kirjoitatte toiveenne "lisätietoja"-ruutuun. Varauksen voi peruuttaa puhelimitse. Kaikki muutokset saman päivän varaukseen voidaan tehdä vain puhelimitse. 

Otamme vastaan max 14 hengen varauksia.

Valitettavasti varausjärjestelmässämme on havaittu ongelmia, yritämme selvittää tilannetta. Olethan yhteydessä meihin puhelimitse puh. 041 319 8337 tai suoraan sähköpostilla info@niskahelsinki.com, jos et saa varausvahvistuta vuorokauden kuluessa. Kiitos ymmärryksestä!


Viikonloppuisin ja iltaisin ravintolassamme saattaa olla ruuhkaa, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin.