Niska Helsinki - pizzaravintolan tarina

Niska syntyi huippukokki Michael Björklundin ideoimana

Niska-konseptin ajatus syntyi tv-ohjelma Strömsössäkin kokkina esiintyneen Michael Björklundin mielessä, pienessä ravintolatilassa maarianhaminalaisessa satamassa. Björklund halusi perustaa uudenlaisen pizzaravintolan perinteisten pizzapaikkojen rinnalle, jossa pizzat valmistettaisiin hieman erilaisella tavalla.

Raaka-aineiden tuli olla korkealuokkaisia ja suurimmaksi osaksi Ahvenanmaalla tuotettuja, menu konstailematon, mutta erittäin makurikas. Nämä pizzat eli ahvenanmaalaiset peltileivät muodostuivat ravintolan ytimeksi. Listalle lisättiin myös salaatit tarjontaa täyteläistämään. Ensimmäinen ravintola perustettiin Maarianhaminaan ja ensimmäinen ympärivuoden auki oleva ravintola Turkuun, Aurajoen viehkeille rannoille.

Salakuljettajan ja kajuutan kiehtovaa tunnelmaa

Ravintolan sisustus päätettiin rakentaa tunnetun salakuljettajan, Algoth Niskan henkeen. Niska tuli kuuluisaksi Suomessa ja Ruotsissa kieltolain aikaisena pirtun salakuljettajana. Tätä tunnelmaa on haettu sisustukseen hauskoilla yksityiskohdilla, kuten istuimina toimivilla rahtilaatikoilla sekä muilla merellisyyttä ja teemaa tukevilla valinnoilla.

Nyt pizzaravintola on avannut ovensa myös Helsingin Kanavarantaan. Tervetuloa syömään ja nauttimaan ravintolamme tunnelmasta!

Pöytävarauskysely

Vastaamme pöytävarauskyselyynne sähköpostitse. Mikäli odotatte vastausta meiltä, kehoitamme teitä tarkistamaan roskapostikansionne. Pöytävarauskyselyt samalle päivälle voi tehdä ainoastaan puhelimitse suoraan ravintolaan. Kun pöytävarauksenne on vahvistettu pidämme pöytäänne 20 minuuttia alkuperäisestä tuloajasta. Pöytä on varattu käyttöönne kaksi (2) tuntia alkuperäisestä tuloajasta; mikäli haluatte varata pöydän pidemmäksi aikaa olettehan meihin yhteydessä puhelimitse tai kirjoitatte toiveenne "lisätietoja"-ruutuun. Varauksen voi peruuttaa puhelimitse. Kaikki muutokset saman päivän varaukseen voidaan tehdä vain puhelimitse.
Otamme vastaan max 14 hengen varauksia.

Viikonloppuisin ja iltaisin ravintolassamme saattaa olla ruuhkaa, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin.